Μασάζ Ποδιών
Εκτύπωση

Μασάζ Ποδιών

Διάρκεια 30΄  Τιμή : 10 €

Απολαύστε το Μασάζ Ποδιών στα καταστήματα Salon De Massage.

    Το μασάζ ποδιών συντελεί στη μείωση της έντασης και του stress, απελευθερώνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα, δημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς επιτυγχάνεται  η  καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Οπότε το σώμα μας δουλεύει σε άμεση συνάρτηση με την ψυχική και σωματική υγεία.
   Ο θεραπευτής εστιάζει την πίεση με τα δάχτυλα του στην περιοχή κοντά στη φτέρνα, στα εσωτερικά άκρα των ποδιών, στο κέντρο του ποδιού, στην βάση του μεγάλου δακτύλου, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.
    Με το μασάζ ποδιών επιτυγχάνουμε χαλάρωση, μείωση νευρικότητας, μείωση πόνων, καθώς παρατηρείται και βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος.
    Επίσης,με το μασάζ ποδιών παρατηρείται ανακούφιση από ημικρανίες, ισχιαλγίες και οσφυαλγίες. Τέλος, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα, βοηθά σε πολλά γυναικολογικά προβλήματα και προσφέρει χαλάρωση στο σώμα.
    Το μασάζ ποδιών είναι ένα δώρο που πρέπει να προσφέρουμε στον εαυτό μας γιατί έχει σημαντικά οφέλη στην υγεία μας και απολαμβάνουμε άμεσα τα θετικά του αποτελέσματα.

 

Κλείστε Ραντεβού! / Book an Appointment