Όροι Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, που – ενδεικτικά – περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, σχέδια, video, κ.ά., εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Salon De Massage και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό και διεθνές δίκαιο.

Το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών ιστοσελίδων, υπηρεσιών, κ.λπ., που ενδεχομένως διασυνδέονται με τον ιστότοπο, δε συντηρούνται ή ελέγχονται από τη Salon De Massage.

Ως εκ τούτου, η Salon De Massage δε φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, ή την ορθότητα άλλων διαδικτυακών ιστοσελίδων ή υπηρεσιών που ενδεχομένως να διασυνδεθούν με τον ιστότοπό της.

Η Salon De Massage δεν παρέχει εγγύηση για τη χρήση των συνδέσμων (links) που περιλαμβάνονται στον ιστότοπό της και δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα άλλων διαδικτυακών ιστοσελίδων ή υπηρεσιών, που διασυνδέονται με αυτόν.

Κάθε πληροφορία ή οδηγία που αναφέρεται στον ιστότοπο δεν υποκαθιστά τα επίσημα έγγραφα, όπως κανονισμοί, εγκύκλιοι, κ.ά.

Ο επισκέπτης του ιστότοπου οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες και οδηγίες του ιστότοπου, οι οποίες ενδέχεται να μην είναι επίκαιρες.